Dit zijn wij

Stichting Education Warehouse is een leerwerkbedrijf dat de ontwikkeling van waardevolle projecten en platformen voor de educatiesector verbindt aan de leervragen en talenten van  jongeren.

Wat we zien

De educatiesector verdient maximale ondersteuning

De educatiesector is altijd in ontwikkeling. Iedere dag werken leraren, pedagogisch medewerkers en coaches op hun eigen manier aan de groei van onze kinderen en jongeren. Een flinke verantwoordelijkheid als je het ons vraagt. 

Het uitwisselen van hun unieke kennis en ervaringen is daarom van onschatbare waarde, maar niet vanzelfsprekend. De werkdruk voor educatieteams is hoog en het vinden van de juiste informatie en inspiratie blijft een uitdaging.

Waar we voor gaan

Samen educatie ontwikkelen op basis van ervaring

De missie van Education Warehouse is om de uitwisseling van kennis en ervaringen tussen educatieteams te stimuleren en te faciliteren, en zo overzicht en inzicht in relevante ontwikkelingen binnen de educatiesector te creëren. 

Dat doen we door samen met talentvolle jongeren en partners slimme, open platformen en projecten te realiseren. In naam van Eddie creëren we zo waardevolle oplossingen die de kwaliteit én het werkplezier binnen de educatiesector verhogen.

Waar we voor staan

 • Educatieteams ondersteunen

  Continue en duurzame ontwikkeling start bij educatieteams. Hun behoeften en ervaringen zijn ons uitgangspunt.

 • Samenwerking is essentieel

  Onze missie vereist samenwerking op alle niveau. Daarom zoeken we die steeds actief op en wisselen we kennis en kunde uit waar mogelijk, bijvoorbeeld met onze alliantie de onderwijsverslimmers.

 • We (her)gebruiken waar mogelijk en bouwen voort op wat er is.

  Of het nu content, kennis of ervaring betreft, er is al ongelooflijk veel werk verzet. Wij bouwen daar steeds op voort door (her)gebruik en actieve uitwisseling.

 • Veel werk is veel leren.

  Om onze missie te realiseren is continue ict-ontwikkeling en intensief contact met educatieteams essentieel. Veel, maar ongelooflijk leerzaam werk, dat we met liefde verbinden aan de leervragen en talenten van jongeren.

Ons team

Ons team bestaat uit bevlogen professionals en enthousiaste jongeren. Door als gelijken samen te werken en elkaar constant uit te dagen, werken we met veel energie en succes aan onze missie.

Alette Baartmans

Alette Baartmans

Strategie, samenwerking educatiesector en voorzitter
Remco Boerma

Remco Boerma

ICT ontwikkeling en beheer
Marcel Derksen

Marcel Derksen

Coaching en samenwerking opleidingen
Thijs Stor

Thijs Stor

Strategie, financiering en samenwerking bedrijfsleven

Onze jongeren 2020

Max, Manon, Robin, Marte, Kevin, Amira, Jesse, Puck, Jesper, Anouk, Fady, Renate, Martijn, Bo

Mateo Mol

Mateo Mol

Penningmeester
Marius Berendse

Marius Berendse

Secretaris
Ineke van Sijl

Ineke van Sijl

Algemeen bestuurder
Geertjan Nelson

Geertjan Nelson

Algemeen bestuurder