Pak de controle terug en richt je op je toekomst!

Op afstand werken is geen eitje. Veel jongeren verliezen hun energie en motivatie en dat gaat ten koste van je studie en je gezondheid. Daarin sta je niet alleen.

Daarom helpen we jou en anderen graag om samen de draad weer op te pakken, je motivatie terug te vinden en je te richten op jouw toekomst.

Je bent welkom in de leerstraat!

Bij de TechHub in Assen hebben we een leerstraat ingericht. Daar kan jij op een veilige manier, maar in contact met anderen, je werk oppakken en je motivatie hervinden.

Fris van start

We starten om 9.30 samen met een check-in. Daarin deelt iedereen kort hoe het is en wat hij/zij die dag gaat doen.

Ritme en regelmaat

Pauze is belangrijk. Door dit samen te doen op gezette momenten en dan ook ervaringen en tips uit te wisselen, zorgen we er samen voor dat je je koers vasthoudt.

Vieren en plannen

Aan het einde van de dag mag het werk dat is verzet dan ook even samen gevierd worden en kijken we vooruit naar de komende dagen.

Er kan meer

Wanneer er behoefte aan is, kunnen we aanvullend trainingen verzorgen over planning, toekomstverkenning en andere relevante onderwerpen.

Klinkt interessant, wat nu?

Per 1 maart kan je bij ons een leerplek boeken voor een dag- of een dagdeel (ochtend of middag). Dat doe je met het formulier hieronder.

Je bent welkom van 9.30 tot 17.30 bij de TechHub in Assen. We starten de dag / het dagdeel samen en sluiten samen af.

Je betaalt €2,50 per dagdeel. Afhankelijk van het aantal geboekte dagen / dagdelen ontvang je een online factuur die je direct met ideal kunt betalen.

Wij bieden je daarvoor een veilige werkplek met stroom en internet. Ook kun je koffie en thee pakken.

Afhankelijk van je behoeften bieden we jou en andere studenten aanvullende begeleiding of trainingen aan.

Meld je aan

Je aanmelding is vrijblijvend. In gesprek kijken we wat jij nodig hebt.

Hier vind je onze privacyverklaring.

Wil je meerdere studenten tegelijk aanmelden vanuit een opleiding of heb je vragen? Mail naar leerplek@educationwarehouse.nl.