WHY?

Kennisdelen versnelt ontwikkeling | Ontwikkelen is de brandstof van ons bestaan

Gesmolten Brein is een community waarin innovatie – circulariteit – autonomie – ondernemerschap een vanzelfsprekendheid zijn en uitgedragen wordt.

WHAT? 

Samen werken aan ontwikkeling van ons onderwijs

Alles kan… en als het niet kan, dan kan het anders. Ons motto bij Gesmolten Brein.

HOW?

Wij laten jou ervaren dat leren efficiënter en vooral luchtiger kan.

Gesmolten Brein, het leerwerkbedrijf van Education Warehouse en stimuleert studenten uit het VO- MBO-HBO en WO grenzen te verkennen in zowel beroepsontwikkeling als persoonlijke ontwikkeling.

Testimonials

Van onze studenten

Serieus genomen | Korte tijd veel leren | Jezelf kunnen zijn

Toen ik deze stage was begonnen wist ik dat het erg pittig zou gaan worden omdat het systeem behoorlijk complex voor mij was. Het eerst wat ik dacht was hmm, dit heb ik niet gehad op school. Wel erg leuk dat juist door de complexiteit er veel verschillende leermogelijkheden zijn. Een begonnen werd er samen met mij gekeken naar waar ik eigenlijk goed in ben of wat ik kan/leuk vind om verder uit te diepen en kreeg daar dan best wel uitdagende opdrachten bij.

Daarnaast is de werkomgeving ideaal, je werkt veel samen met verschillende stagiaires waardoor er een fijne ontspannen sfeer ontstaat. Dat zorgt er weer voor dat je makkelijker jezelf durft te zijn. Deze stage is voor een opening geweest in dat het ook anders kan en niet alleen om geld draait maar ook veel om kennis en persoonlijke ontwikkeling.

Lars van der LelieSoftware ontwikkelaar - Drenthe College MBO4

Ontdekking | Vertrouwen | Begrip

Vorig jaar ben ik bij Gesmolten Brein terecht gekomen omdat ik graag wilde ervaren hoe het is om met computers, software en hardware te werken. Ik zat in HAVO3 en wilde eigenlijk wel wat anders en het liefst iets met computers maar wist niet zeker of ik het leuk zou vinden. Bij Gesmolten Brein en in overleg met mijn school heb ik veel middagen de tijd gekregen om die ervaring op te doen. Programmeren kon ik niet of nauwelijks en ik wist buiten gamen enzo niet zoveel af van de computer wereld. Na een half jaartje mee gedraaid te hebben wist ik dat ik dit werk leuk vond en heb ik de keuze gemaakt om van de HAVO over te stappen naar een MBO4 opleiding Multi Media Designer.

GwenMulti Media Designer - Alfa College - MBO4

Jezelf zijn | Gelijkheid | Groei |  Waardering

Via mijn MBO4 Opleiding ,software ontwikkelaar, aan het Drenthe College kwam ik in aanraking met Gesmolten Brein. Ik was, voordat ik bij Gesmolten Brein terecht kwam eigenlijk heel erg aan het twijfelen of ik wel verder wilde in dit vakgebied of überhaupt in de ICT. Ik weet niet zo goed wat er tijdens de stage precies met mij gebeurt is, wat er zoveel gebeurt…. Wat ik wel weet is dat ik vrij snel het plezier in het werken in en met ICT weer terugkreeg en dat het uiteindelijk geleid heeft tot doorstuderen aan een HBO ICT. Daar ben ik enorm blij mee, om dat het mij rust geeft en ik nu weet wat ik wil in plaats van alleen maar te kunnen zeggen wat ik niet wil. Man, kan je niet vertellen hoe fijn dat is.

De opdrachten tijdens deze stage ware pittig en brein smeltend, Iedere keer dat ik het Gesmolten Brein T-shirt draag denk ik er met een glimlach naar terug en ervaar ik nu op het HBO dat studeren mij veel gemakkelijker af gaat.

Patrick la FailleSoftware ontwikkelaar - Drenthe College MBO4

Groei | Begrip | Zelfrespect

Ik heb de afgelopen weken veel nagedacht over de zelfontwikkeling die plaatsvindt bij Gesmolten Brein. Ik vind het echt fantastisch en wil er zoveel mogelijk over leren en heb ook echt super veel van jullie geleerd, want sta momenteel dichterbij mezelf dan ooit te voren. Door veel bezig te zijn met wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik ging ik hier helemaal in op. Mijn focus en motivatie voor het schrijven van mijn scriptie verloor ik hierdoor, omdat ik zelfontwikkeling veel leuker vindt en mijn dromen heel graag wil najagen. Ik moet nu verwachtingen kenbaar gaan maken en stel daarom voor om volledig met mijn scriptie bezig te gaan, omdat dit mijn hoofddoel is en daarom de zelfontwikkeling op een lager pitje wil zetten. Dit is ook een onderdeel van mijn zelfontwikkeling en gelukkig zijn we elke dag aan het ontwikkelen. Ik ben benieuwd wat jij hiervan vindt?

Wij delen dit omdat we vinden dat dit representatief is voor stage lopen bij ons. Als begeleiders doen wij niet zoveel, behalve soms rare vragen stellen die jou aan het nadenken zetten. ( hopen we dan) Bij Edwin is dat eigenlijk wel gelukt. Hij heeft het lef gehad om zijn hart te volgen i.p.v. wat de omgeving van hem verwacht. One word only….. R.E.S.P.E.C.T.
Edwin Student Marketing & Communicatie - Hanze Hogeschool

CONTACT

Gesmolten Brein | sinds 2018

Marcel Derksen
06-23 58 17 18
marcel@educationwarehouse.nl

Vaart Zuid Zijde 33
9404 GG Assen