• Winterschool

  Onze winterstage

  We horen en zien issues, wensen en behoeftes van jullie voorbij komen tijdens de stage die we omgezet hebben naar korte interactieve workshops en workshare’s. Samen met experts uit ons netwerk praten we jullie bij over life skills – slim leren – gezondheid ( fysiek en mentaal), zelfstandig wonen, nut en of noodzaak van verzekeringen en belastingen etc. etc. Vraag het digitale programmaboekje bij ons op en check in op de winterschool in Assen of Amsterdam.

 • Summerschool

  Onze zomerstage

  Een week lang uitvinden – proberen – grenzen opzoeken – zelf organiseren – begeleiding krijgen – lol hebben en maken – samenwerken – waarde creëren – jezelf ontdekken – verbaasd zijn…. Waarom? Gewoon om dat het kan en gaaf is om te doen voor ons en te ervaren voor jullie. Heb je misschien een droom die maar niet uitkomt? Lukt het je niet om een muziekstuk zo te schrijven dat je het uiteindelijk okay vindt? Wil je ervaren hoe het is om voor een grote groep eten te koken en in één keer te serveren? Wil je weten hoe je een app bouwt of hoe je een bedrijf succesvol opzet. Wij willen dit weten van je. Waarom? Omdat dit dan samen gaan fixen tijdens de summerschool.

 • Bootcamp

  5 daagse snelkookpan

  Een aantal keer per jaar organiseren wij voor o.a. onze stagiairs een bootcamp. Tijdens deze 5 daagse leer je in korte tijd veel over een specifiek onderwerp. Snelkookpan leren noemen wij dat. Wij doen dit om onze stagiairs thuis te laten voelen en kennis te laten maken met onze tools en toys. Je bent ook welkom als je geen stage bij ons loopt maar bijvoorbeeld wil leren werken met microservices of programmeren in Python. Check ons programma in de agenda en kijk waar en wanneer jij je kennis op een next level kunt tillen.

Online leren

Onder de naam microlearnings hebben wij gratis online studiemateriaal beschikbaar. Maak kennis met Python, Microservices , Rabbit MQ, Studievaardigheden hack, Communicatieve vaardigheden…. ervaar luchtig en effectief leren. Meld je aan via marcel@educationwarehouse.nl

Aankomende Events 2020

 • 17 t/m 20 Februari

  Winterschool

  Vijf dagen lang verschillende onderwerpen door experts uitgelegd. We horen van onze stagiairs redelijk vaak dat ze informatie missen over;

  – Op kamers wat kost dat en wat moet ik aan wie betalen?
  – Verzekering, waarom, wanneer en hoe maak ik een keuze welke voor mij relevant zijn?
  – Hoe weet ik nu welke voeding voor mij het beste is? Waar haal ik mijn energie uit?
  – Gezondheid – Lifestyle – Fysiek en Mentaal
  – Slim leren
  – Geld maken we zelf – over hoe geld tot stand komt
  – Life in the fastlane – hoe deal ik met de snelheid van de maatschappij

  Binnenkort komt op deze website het programma te staan. Deelname aan workshare’s en workshops is gratis. Opgeven vinden we fijn, we weten dan waar op mogen rekenen qua aantallen. Je kunt je opgeven via marcel@educationwarehouse.nl

 • 20 t/m 24 juli

  Summerschool

  De summerschool van dit jaar staat in het teken van creativiteit. Tijdens deze dagen kom je in contact  met professionals op het grote gebied van creativiteit.

  We hebben al een paar professionals voor deze week warm kunnen maken om hun verhaal met ons te komen delen. Zo komt er een kok die je laat koken en eten met niet alledaagse ingrediënten, we hebben iemand die een verhaal kan samenvatten in een tekening. ( Hoe doet ze dat en waarom) P.S. dit is een slimme leertruc :-). We hebben een leerexpert die je op een creatieve manier slim leert leren… er wordt binnenkort nog meer aan het programma toegevoegd. Heb jij zelf iets op het gebied van creativiteit waarvan je denkt dat de wereld dat moet weten… Stuur ons een mailtje of bel!

  – Hoe leer je buiten de lijntjes te denken en wat heb je daarvoor nodig?
  – Waarom is de ene mens creatief en de ander een stuk minder?
  – Wat is creativiteit nu eigenlijk en hoe kom je dit in je dagelijkse leven tegen?
  – Heb jij een vraag of bijdrage? Laat het ons weten

 • 31 augustus t/m 4 september

  Bootcamp Microservices

  Remco neemt je in 5 dagen tijd mee in onze manier van werken. Wil je in sneltreinvaart leren werken met microservices en Python3 of de software die o.a. Facebook of Amazon gebruikt voor hun backend en frontend? We laten je brein smelten tussen 10:00 – 16:00 uur. Na deze week heb je een dikke basis te pakken in het werken met Python3 en snap je het werken met microservies. Je kunt aan de slag dus.

CONTACT

Gesmolten Brein | sinds 2018

Marcel Derksen
06-23 58 17 18
marcel@educationwarehouse.nl

Vaart Zuid Zijde 33
9404 GG Assen