Foodtruck Challenge 2023

Na een succesvolle pilot in 2022 gaan we in het nieuwe schooljaar met een verbeterd recept aan de slag!

Men neme drie foodtrucks

Voor de challenge 2023 gaan we met drie foodtrucks aan de slag. Onze teams gaan MULTI-DISCIPLINAIR aan de slag en nemen de inkoop, bereiding, afvalstroom, styling en marketing van de foodtrucks onderhanden!

Doe een challenge

De nieuwe teams worden uitgedaagd om hun foodtruck en de producten die worden verkocht zo mooi, veilig, tof en DUURZAAM mogelijk te maken.

Daarbij hebben we extra aandacht voor het creatief gebruik van LOKALE PRODUCTEN!

Laat verschillende teams samenwerken

Binnen de strijdende TEAMS zetten VO scholieren, MBO- en HBO studenten hun DIVERSE TALENTEN, kennis en kunde in. Binnen de teams komen allerlei specialismen samen: van (auto)techniek tot marketing en van vormgeving tot koken.

De teams worden weer begeleid door coaches Alieke en Nienke.

Bedrijven naar smaak toevoegen

De jongeren kunnen gebruik maken van een netwerk van meer dan 1000 ONDERNEMERS UIT DE HELE PROVINCIE. Zij kunnen bijvoorbeeld hun expertise, producten en apparatuur beschikbaar stellen.

Zo laten we samen met de ondernemers van Voedsel Verbindt, FICA en de Westfriese Bedrijven Groep zien wat Noord-Holland in zijn mars heeft!

Wil je meedoen?

Ik ben DOCENT

  1. Je geeft een boost aan je klas door hen de kans te geven te werken aan een echt project, en zo te laten zien wat zij kunnen met hun talent en de kennis en kunde die ze op school en/of studie hebben opgedaan!
  2. We geven je leerlingen daarbij de mogelijkheid om dat wat je geleerd hebt te bewijzen met een open badge. Met dit ‘macro-diploma’ kunnen zij nu en in de toekomst aantonen wat ze waard zijn! De open badge plaats je gemakkelijk op je LinkedIn.
  3. Je leerlingen leren verschillende bedrijven kennen, die mogelijk interessant zijn voor hun toekomst.
  4. Je leerlingen leren andere jongeren kennen vanuit heel andere studierichtingen en verbreden zo hun sociale horizon.

Zoveel tijd als je hebt en wilt besteden binnen je lesprogramma. We denken wel aan minimaal 6 lessen in twee maanden en we hebben jou en je klas er graag bij op de finaledag!

Stuur een mailtje naar info@foodtruckchallenge.nl!

Zeker! Als jij denkt dat je kan bijdragen, dan hebben we jou er heel graag bij. Stuur een mailtje naar info@foodtruckchallenge.nl, dan kijken hoe we jou kunnen inzetten.

Ik ben ONDERNEMER

  1. Bekendheid voor je bedrijf, producten en diensten.
  2. Direct contact met jong talent dat zeer binnenkort de arbeidsmarkt bestormd.
  3. Een netwerk van diverse ondernemers.

Dat is afhankelijk van wat je te bieden hebt. We bespreken dit graag met je!

Stuur een mailtje naar info@foodtruckchallenge.nl!

Ik ben FOODTRUCK EIGENAAR

Een verduurzaamde foodtruck, aangepaste producten en een verbeterde menukaart, gebaseerd op lokale producten, een marketingplan en heel veel liefde voor jou en je foodtruck.

We passen ons aan, aan jouw mogelijkheden. Je zult de verschillende talenten uit de teams op verschillende plekken ontmoeten (met of zonder Foodtruck) en uiteraard ben je bij het afsluitende event!

Je truck wordt, geheel in overleg met jou, onder handen genomen op de gebieden die jij wenst. Duurzaamheid, en dan met name van het eten dat de truck serveert en verkoopt is het hoofdthema. Verder kunnen onze leerlingen aan de gang met de binnen- en buitenkant, de techniek, de website, socials of promo materiaal, zeg het maar!

JA!  Mail naar info@foodtruckchallenge.nl om je aan te melden.

Mail naar info@foodtruckchallenge.nl om je aan te melden.